KIRŞEHİR KAMAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında Dögep-Yögep Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Bakanlığımız 2023 eğitim vizyonu kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan;

İmam Hatip okulları yöneticilerine yönelik yönetici gelişim programı (YÖGEP) Kasım ayı olağan toplantısı, 18.11.2020 çarşamba günü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Şahbaz başkanlığında Kaman Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. Okulumuz müdürü Celal Ali Gül'ün sunumu ve İmam Hatip Orta Okulları ve Lisesi yöneticilerinin katılımıyla yapılan toplantıda Hz Muhammed (s.a.v.) efendimizin insanlarla olan iletişimi konusu ele alındı.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri gelişim programı (DÖGEP) Kasım ayı olağan toplantısı, 23.11.2020 Pazartesi günü saat 13.30'da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Şahbaz ve Kaman'da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin çevrim içi katılımıyla uzaktan tele konferans yöntemi ile gerçekleşti. Toplantıda Yenihayat Ortaokulu öğretmenleri Suat Yorulmaz ve Hüseyin Coşkun tarafından "Hz. Muhammet (s.a.v.)'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları" konulu sunum gerçekleştirildi.

Gaffar Mh. Atatürk Cad. Hükümet Konağı 4.Kat Kaman/KIRŞEHİR - 0386 712 49 52

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.