KIRŞEHİR KAMAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 yılı AB projelerinde çok büyük bir başarıya imza attık.

Proje Bizden Sorulur... 2015 yılı AB projelerinde çok büyük bir başarıya imza attık. Ulusal Ajans tarafından yedek listedeki projelerimizin de kabul edilmesiyle...
2015 yılı AB projelerinde çok büyük bir başarıya imza attık.

Proje Bizden Sorulur...

2015 yılı AB projelerinde çok büyük bir başarıya imza attık.

Ulusal Ajans tarafından yedek listedeki projelerimizin de kabul edilmesiyle toplam proje sayımız 8´e yükseldi. Öğretmen ve öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda ve kendilerince belirlenen bir konuda inceleme, araştırma ve yorum yapma; yeni bilgilere ulaşma, özgün düşünce üretme ve çıkarımlar sonucunda bir ürün ortaya koymak amacıyla Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje koordinasyon ekibi rehberliğinde her okulumuzdan en az bir proje çalışmasının ortaya çıkarılması amacıyla çıktığımız yolda bir birinden kaliteli 65 proje hazırlandık. Okullarımızın hazırladığı bu projelerden 5 tanesi Ahiler Kalkınma Ajansına, 1 tanesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, 1 tanesi Gençlik ve Spor Bakanlığına, 58 tanesi de Ulusal Ajansa sunuldu.

2015 yılı sonu itibariyle tamamlanan değerlendirmeler sonucunda projelerimizden;

1 tanesi Ahiler Kalkınma Ajansı, 8 tanesi Ulusal Ajans olmak üzere toplam 9 projemiz birden hibe desteği almaya hak kazanarak ilçe olarak ulaşılması güç bir başarıya imza atmış olduk.

Bu başarı ile Kırşehir il merkezi de dâhil tüm ilçelerimizden toplam kabul edilen proje sayısını geçtik ve ilimiz KIRŞEHİR ´in AB projelerinde İstanbul, Ankara ve Bursa´dan sonra 4. olmasında lokomotif görevi gördük.

Projelerimiz vesilesiyle 2015-2016 yılları arasında en az 50 öğretmenimiz, 8 yetişkin ve yine en az 50 öğrencimiz AB ülkelerinde eğitim fırsatı yakalamış oldular.

Projelerin hazırlanmasında ve rehberlik edilmesinde emeği geçen ilçe proje ekibimize ve projesi kabul edilen tüm okullarımıza Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.

Kabul Edilen Projelerimiz:

1- Kaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  “Dezavantajlı Grupların Ekonomik Hayata Kazandırılmaları için Simülatörlü Meslek Eğitimi”        Ahiler Kalkınma Ajansı

2- Kaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

3- Kaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecilerin Yönetim Becerilerini Geliştirme ve Liderlik Eğitimi

4- Cevizkent Özel Eğitim Uygulama Okulu İşaretin Ne?

5- Kaman Türk Telekom Osman Kulaksız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bodur Meyve Yetiştiriciliğinde Budama ve Terbiye Teknikleri

6- Kaman Fatma Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Montessori Eğitim Modelini Avrupa Standartlarında Öğrenilmesi

7- Ömerhacılı Şehit Nurettin Aslan Ortaokulu Dünyamız Renkleniyor-Okulumuz Çiçek Açtı

8- Kaman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Ortamlarında Şiddeti Önleme Yaklaşımları

9 -  S.S. Kaman Ceviz Kooperatifi - Ceviz Yetiştirme Sanatı

 

 

Gaffar Mh. Atatürk Cad. Hükümet Konağı 4.Kat Kaman/KIRŞEHİR - 0386 712 49 52

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.