KIRŞEHİR KAMAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

´10001 Ağaç´ Sloganı İle Tüm Okul ve Kurumlar Ağaçlandırılıyor

Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar, kurumlar ve yurtların ağaçlandırılması için seferberlik başlatıldı.
´10001 Ağaç´ Sloganı İle Tüm Okul ve Kurumlar Ağaçlandırılıyor

       Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında okullarda ‘10001 ağaç’ sloganı ile tüm okul ve kurumlara akasya, Mavi Ladin , karaağaç, Sedir  Karaçam Ağaç türlerinden ihtiyaçları kadar ağaç dağıtımı yapıldı. Proje kapsamında Orman Fidan Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen ağaç türleri okul ve yurtlara dağıtılmaya başlandı.

         İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAĞISTAN, öğrencilerin kendi elleriyle öğretmenlerinin yardımlarıyla dikecekleri fidanlar ile okul bahçelerinin yeşillendirilmesinin hedeflendiğini belirterek "Ağaçlandırma konusunda hertürlü katkılarını esirgemeyen BaştaSayın Kaymakamımız Hakan ŞEN’e teşekkürlerimi sunarım. Ağaçların büyük bölümünün dağıtımı ve dikimleri yapılmıştır. Okul ve  yurt bahçeleri de bu kapsamda yeşillendirilerek daha yaşanılır bir alan oluşturulması düşünülmektedir. Okullara öğretimden ibaret olmadığını, eğitimin sadece okul çağı çocukları için değil aynı zamanda mekanların bir park alanı, bir etkinlik alanı olduğunu gösteren Okullar Hayat Olsun projesinde ilçemizde emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım’’ dedi.

Gaffar Mh. Atatürk Cad. Hükümet Konağı 4.Kat Kaman/KIRŞEHİR - 0386 712 49 52

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.